Wij respecteren je privacy

Ditrago is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te Schelstraat 20  3520 Zonhoven en vestigingen in Hasselt, Vissenbroekstraat 15 en Houthalen, Golfstraat 1.     

Het aanspreekpunt voor al jouw vragen, verzoeken of klachten over de verwerking van jouw persoonsgegevens is zaakvoerder Xavier Vandeput, telefonisch bereikbaar op 011/23 24 11 of per mail via info@ditrago.com

Ditrago bvba verwerkt in het kader van zijn activiteiten persoonsgegevens van natuurlijke personen en dit kan gaan om natuurlijke personen die (een potentiële) klant zijn van ditrago en personeelsleden.

Ditrago hanteert een strikt privacybeleid in overeenstemming met de GDPR verordering.

Welke persoonsgegevens werwerkt Ditrago?

Ditrago verwerkt de persoonsgegevens die nodig zijn voor het bijhouden van de garantie en digitale klantenkaart.

Het kan bv gaan om je naam, voornaam, contactgevens, BTW-nummer en emailadres.

Ditrago verwerkt weinig gevoelige persoonsgegevens in de zin van de GDPR.

Wanneer er wordt ingeschreven op de nieuwsbrief, dan ontvangt de betrokken persoon op regelmatige tijdstippen een nieuwsbrief. Ditrago gebruikt dit emailadres enkel voor de diensten waarop er werd ingeschreven.  Uiteraard kan er op elk ogenblik worden uitgeschreven via de link onderaan elke nieuwsbrief.

Veiligheid van de persoonsgegevens.

Ditrago waarborgt de integriteit, de veiligheid en de vertrouwelijkheid van de persoonsgegevens, zowel technisch als orgainisatorisch. Ditrago verwerkt de persoonsgegevens zelf en geeft deze niet door aan derden.

Ditrago waarborgt dat jij als betrokken natuurlijk persoon de rechten dan uitoefenen die de GDPR je verleent.

Heb je een klacht, dan kan je die indienen bij de toezichthoudende autoriteit.  In België is dat de gegevensbeschermingsautoriteit of GBA(www.privacycommission.be).

Tekst bijgewerkt 24 Mei 2018

© 2015 by The Golfshop 

The Golfshop Hasselt - Vissenbroekstraat, 3500 Hasselt - Tel: +32 11/23.24.11

The Golfshop Houthalen - Golfstraat 1, 3530 Houthalen - Tel: +32 89/84.32.04